Disclaimer

Copyright
Alle inhoud van deze pagina's, zoals teksten, grafische elementen, logo's, buttons, audio- of videoclips en software is eigendom van Cirrus Staffing Services en is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving.

De verzameling (dat wil zeggen de samenstelling, de inhoud en de structuur) van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze verzameling mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cirrus Staffing Services te Delft (Nederland).

De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin kan Cirrus Staffing Services niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend.

Deze site is gemaakt en wordt geƫxploiteerd door Cirrus Staffing Services in Nederland. Nederlandse wetgeving is van toepassing op onze diensten en de inhoud van deze tekst.

Privacyverklaring
Als u besluit uw gegevens naar Cirrus Staffing Services te zenden, geeft u Cirrus Staffing Services daarmee uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van werk of bij het vervullen van uw vacature.

Cirrus Staffing Services gaat vertrouwelijk met deze gegevens om en ze alleen ter beschikking stellen aan een derde met het doel werk te vinden of een vacature te vervullen.

Direct inschrijven

Schrijf je gratis in zodat wij je kunnen benaderen zodra we een passende functie voor je hebben.

  • specialist in klantcontact functies
  • sterk in ICT, Finance en Techniek
  • MBO-, HBO- en WO-vacatures
  • zowel nationaal als internationaal

Inschrijven

Onze website voor je smartphone!

 

 

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2018 Inloggen Disclaimer Sitemap Privacy policy Nieuws OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie