@Leisure B.V.

@Leisure B.V.
De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie in de online reismarkt.

@Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in meer dan 85 verschillende landen. Hiervan staan ruim 25.000 vakantiehuizen direct onder contract. Daarnaast biedt de organisatie vakantiehuizen, vakantieparken en hotels aan van andere gerenommeerde verhuurpartijen en van particuliere eigenaren. Het aanbod groeit voortdurend.

Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 85 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure. In 2011 resulteerde dit in een totale boekingsomzet van ongeveer € 200 miljoen.

Bron: website @Leisure
Deel dit bedrijf
CV mailen?

Stuur jouw meest actuele CV naar info@cirrus.nl.

LinkedIn
Cirrus Professionals Website - LinkedIn pagina van Cirrus Staffing Services voor professionals in de contact center branche

Cirrus Professionals Network

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2023 Inloggen Disclaimer Sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie