Werkwijze

Door online te soliciteren sta je direct in ons systeem en kunnen wij je sneller van dienst zijn. Bij de online registratie ontvang je van ons je gebruikersnaam (emailadres) en wachtwoord. Hiermee kun je voortaan inloggen en jouw persoonlijke gegevens bijwerken.
 

Contact met jou
Cirrus zal kort na jouw sollicitatie per email of telefonisch contact met je opnemen teneinde:

  • aanvullende gegevens van je te vragen (beschikbaarheid, uren, salarisindicatie, motivatie voor de functie)
  • je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek
  • je informeren dat de functie niet passend genoeg is
  • etc

Persoonlijk contact
In de meeste gevallen vindt pas bemiddeling plaats nadat je eerst met een recruiter van Cirrus een persoonlijk gesprek hebt gehad. Tijdens dit kennismakinggesprek zullen we met jou bekijken of je geschikt bent voor de vacature en zult worden voorgesteld aan onze opdrachtgever. In veel gevallen nemen wij op aangeven van onze opdrachtgevers toetsen af om benodigde kennis en vaardigheden voor de functie te kunnen beoordelen.

Introductie bij opdrachtgever
Op basis van een positief gesprek bij Cirrus kun je worden voorgesteld bij een van onze opdrachtgevers. De wijze waarop het sollicitatietraject bij de opdrachtgever plaatsvindt verschilt per klant. Het kan zijn dat je een een-op-een sollicitatiegesprek met iemand voert. In veel gevallen word je gevraagd deel te nemen aan een groepsassessment.

Aanvang dienstverband
In de meeste gevallen werk je de eerste periode via Cirrus. De kans bestaat dat je naar verloop van tijd bij onze opdrachtgever in dienst kunt treden. Dit is altijd afhankelijk van jouw motivatie en inzet en soms ook afhankelijk van de mogelijkheden die de klant heeft om je een contract voor bepaalde tijd te kunnen bieden.

 

 

Jobmail
Maak een Jobmail en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
#cirrusjobs
Onze website voor je smartphone!

 

 

CV mailen?

Stuur jouw meest actuele CV naar info@cirrus.nl.

LinkedIn
Cirrus Professionals Website - LinkedIn pagina van Cirrus Staffing Services voor professionals in de contact center branche

Cirrus Professionals Network

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2023 Inloggen Disclaimer Sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie