ABU Lidmaatschap

Cirrus is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Dit lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap.

ABU: Branchevereniging voor uitzendondernemingen
Wanneer u werkt met een uitzendbureau dat is aangesloten bij de ABU weet u zeker dat deze onderneming financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Als lid van de ABU worden wij twee keer per jaar gecontroleerd door CROP Registeraccountants. Tijdens deze audits wordt de dienstverlening van Cirrus volledig tegen het licht gehouden, waardoor u zich als opdrachtgever kan verzekeren met een professionele en betrouwbare partij zaken te doen.

Stichting Normering Arbeid: NEN 4400
Naast ons lidmaatschap van de ABU zijn wij ook gecertificeerd volgens de norm NEN 4400. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die aan deze norm voldoen. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen. Op deze site kunt u ook een verklaring van goed betalingsgedrag downloaden.

De verklaring van de Stiching Normering Arbeid is te vinden via het zoekformulier op normeringarbeid.nl.

Direct inschrijven

Schrijf je gratis in zodat wij je kunnen benaderen zodra we een passende functie voor je hebben.

  • specialist in klantcontact functies
  • sterk in ICT, Finance en Techniek
  • MBO-, HBO- en WO-vacatures
  • zowel nationaal als internationaal

Inschrijven

 

 

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2018 Inloggen Disclaimer Sitemap Nieuws OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie