Flexibel inlenen

Cirrus biedt haar opdrachtgevers diverse mogelijkheden om flexibel inzetbaar personeel in te lenen. Onze Management Recruitment afdeling biedt u ondersteuning bij uw zoektocht naar kandidaten voor uw staf- en leidinggevende functies.

Uitzenden en Detacheren

Waar vindt u snel vervanging bij ziekte? Hoe wordt uw vacature op het wereldwijde internet gevonden en gelezen? Cirrus vindt de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen of verzorgt de inzet van een compleet team voor nieuwe projecten. Handige internettools en een actief Tele Recruitment Center zorgen voor snelle, gerichte selecties voor opdrachtgevers. Cirrus garandeert de meest geschikte arbeidsmarktcommunicatie voor uw organisatie.

Wist u dat het aantal uitzenduren van uitzendkrachten de laatste jaren flink is toegenomen in Nederland? Dat komt vooral doordat bedrijven steeds vaker kiezen voor langlopende uitzendcontracten in plaats van een contract voor bepaalde tijd of een vast dienstverband. Cirrus bekijkt graag met u de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Door een grotere flexschil kunt u arbeidskrachten flexibel inzetten wanneer nodig. Zo behaalt u optimaal rendement.

Cirrus is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU). Klanten zijn verzekerd van een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Werving- en Selectie

Goed personeel is een belangrijke voorwaarde voor succes. Met de juiste mensen op de juiste plek kunt u als ondernemer de gewenste doelen halen. De beste mensen hebben vaak al een baan. Hoe ‘verleidt’ u hen over te stappen naar uw organisatie? En hoe selecteert u de juiste kandidaat voor de job? Cirrus maakt de beste match door slim werven, razendsnel matchen en een hoge conversie.

Vaak weet u precies om welke competenties en vaardigheden een functie vraagt, maar ontbreekt het aan tijd. En tijd is geld. Dat begrijpt Cirrus als geen ander. Cirrus onderscheidt zich door haar gedreven manier mentaliteit en ondernemerschap en ziet elke opdracht als een uitdaging. Samenwerking moet rendement opleveren. Dat doet Cirrus door een persoonlijke benadering en slim maatwerk voor haar klanten.

Cirrus heeft een fors en actueel kandidatenbestand opgebouwd. Cirrus durft zich te committeren aan uw doelstellingen en haalt aantoonbare goede KPI-prestaties. Door moderne online assessment technieken en maatwerkoplossingen voor klanten levert Cirrus u de beste match tegen een aantrekkelijke prijs. Een gedegen werving- en selectie traject resulteert in kwalitatieve voorsteldocumentatie (CV, motivatiebrief, foto en referentiecheck van de kandidaat). Op zoek naar professionele Werving en Selectie van personeel? Dan is Cirrus de juiste partner.
Specialist

Wilt u snel over geschikt call center personeel beschikken?

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrolling
Onze website voor je smartphone!

 

 

CV mailen?

Stuur jouw meest actuele CV naar info@cirrus.nl.

LinkedIn
Cirrus Professionals Website - LinkedIn pagina van Cirrus Staffing Services voor professionals in de contact center branche

Cirrus Professionals Network

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2023 Inloggen Disclaimer Sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie