Onze dienstverlening

- Cirrus biedt u een op maat gesneden recruitment traject
- Cirrus is NEN 4400-1 gecertificeerd
- Cirrus is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU)

Succesvol ondernemen door een slimme visie op personeel? Dat kan met Cirrus!

Succesvol ondernemen betekent constant aanpassen, vooruitdenken en vernieuwen. Om te slagen als ondernemer is aanpassingsvermogen een eerste vereiste. Wat betekent dat voor de invulling van uw personeelsbeleid? Neemt u mensen in vaste dienst, of huurt u uw werknemers flexibel in?

Hoe vindt u de juiste kandidaat in een vakgebied waar schaarste heerst? En hoe vindt u meer tijd voor het bedienen van uw klanten? Cirrus biedt de oplossing.

Zoekt u een partner die met u meedenkt over personele vraagstukken? Dan is Cirrus de juiste partij. Vele gerenommeerde opdrachtgevers gingen u voor en werken steeds weer samen met Cirrus.

Voor de werving en selectie, het uitzenden of detacheren van de juiste medewerkers. Ondernemers kiezen voor Cirrus, omdat ze dezelfde doelen delen en beide vanuit ondernemerschap beslissingen nemen. Dat verbindt en levert rendement op.
 

CV mailen?

Stuur jouw meest actuele CV naar info@cirrus.nl.

LinkedIn
Cirrus Professionals Website - LinkedIn pagina van Cirrus Staffing Services voor professionals in de contact center branche

Cirrus Professionals Network

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2023 Inloggen Disclaimer Sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie