Onze dienstverlening

- Cirrus biedt u een op maat gesneden recruitment traject
- Cirrus is NEN 4400-1 gecertificeerd
- Cirrus is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU)

Succesvol ondernemen door een slimme visie op personeel? Dat kan met Cirrus!

Succesvol ondernemen betekent constant aanpassen, vooruitdenken en vernieuwen. Om te slagen als ondernemer is aanpassingsvermogen een eerste vereiste. Wat betekent dat voor de invulling van uw personeelsbeleid? Neemt u mensen in vaste dienst, of huurt u uw werknemers flexibel in?

Hoe vindt u de juiste kandidaat in een vakgebied waar schaarste heerst? En hoe vindt u meer tijd voor het bedienen van uw klanten? Cirrus biedt de oplossing.

Zoekt u een partner die met u meedenkt over personele vraagstukken? Dan is Cirrus de juiste partij. Vele gerenommeerde opdrachtgevers gingen u voor en werken steeds weer samen met Cirrus.

Voor de werving en selectie, het uitzenden, detacheren of het payrollen van personeel. Geen opdracht te gek of te groot voor Cirrus. Ondernemers kiezen voor Cirrus, omdat ze dezelfde doelen delen en beide vanuit ondernemerschap beslissingen nemen. Dat verbindt en levert rendement op.

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2021 Inloggen Disclaimer Sitemap Nieuws OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie