De kracht van Cirrus

Er zijn vele redenen om gebruik te maken van de dienstverlening van Cirrus. Graag komen wij bij u langs om uw specifieke personele behoefte met u te bespreken.

Breed dienstenpakket
Cirrus is specialist in arbeidsbemiddeling voor de contact center branche en bemiddelen vandaag de dag, op basis van onze vakkennis en ruime ervaring, kandidaten op elk gewenst niveau naar: Klantcontact, Technische, Productie, Administratieve, Financiële, Sales en ICT-functies in de meest uiteenlopende branches.

Hoger instroomrendement
Door de zorgvuldigheid van onze werving- en selectieprocedure slaagt Cirrus er structureel in en hoog plaatsingspercentage te realiseren.

Lager ongewenst verzuim en verloop
Cirrus voelt zich verantwoordelijk voor haar flexwerkers. Door frequente, persoonlijke aandacht streven wij er naar een volwaardige arbeidsrelatie te creëren. Met deze aanpak realiseren we niet alleen een hogere betrokkenheid en tevredenheid, maar ook een lager verloop- en verzuimpercentage.

Toegenomen flexibiliteit
Door gebruik te maken van de uitzend- of detacheringsformule van Cirrus kunnen onze opdrachtgevers hun personeelsbeleid meer flexibel inrichten. Hierdoor is het beter mogelijk om in te spelen op pieken en dalen, seizoensinvloeden en calamiteiten. Dit leidt niet alleen tot een hogere klanttevredenheid, maar ook tot een meer efficiëntere inzet van personeel.

Gegarandeerd resultaat
Cirrus maakt prestatieafspraken met opdrachtgevers, zodat van tevoren duidelijk is welke doelstellingen via samenwerking met Cirrus worden gerealiseerd. Deze afspraken kunnen betrekking hebben op de resultaten van werving & selectie campagnes, verzuim & verloop, maar ook in de operationele prestaties van de flexkrachten ten aanzien van de gestelde KPI’s.

Direct inschrijven

Schrijf je gratis in zodat wij je kunnen benaderen zodra we een passende functie voor je hebben.

  • specialist in klantcontact functies
  • sterk in ICT, Finance en Techniek
  • MBO-, HBO- en WO-vacatures
  • zowel nationaal als internationaal

Inschrijven

Onze website voor je smartphone!

 

 

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2018 Inloggen Disclaimer Sitemap Nieuws OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie