Bekijk ons Anti-discriminatie beleid

Jouw flexibele partner in personeel

Flexibel inlenen van personeel

Bij Cirrus bieden we onze opdrachtgevers diverse mogelijkheden om flexibel inzetbaar personeel in te lenen. Of je nu behoefte hebt aan flexibele krachten voor tijdelijke projecten of vervanging bij ziekte, wij staan voor je klaar. Onze Management Recruitment afdeling ondersteunt je bij het vinden van geschikte kandidaten voor staf- en leidinggevende functies.

Uitzenden en Detacheren voor snelle oplossingen

Waar vind je snel vervanging bij ziekte? Hoe zorg je ervoor dat je vacature wereldwijd wordt gevonden en gelezen? Cirrus heeft de antwoorden. Wij vinden de juiste kandidaat om een zieke medewerker op te vangen of zorgen voor de inzet van een volledig team voor nieuwe projecten. Dankzij handige internettools en ons actieve Tele Recruitment Center kunnen we snel en gericht selecteren voor opdrachtgevers. Bij Cirrus garanderen we de meest geschikte arbeidsmarktcommunicatie voor jouw organisatie.

Optimaliseer flexibiliteit en rendement met uitzendcontracten

Bij Cirrus bekijken we graag samen met jou de mogelijkheden binnen jouw bedrijf. Door een grotere flexibiliteit in je personeelsbestand kun je arbeidskrachten flexibel inzetten wanneer dat nodig is, wat resulteert in optimaal rendement.

Professionele werving en selectie voor de beste match

Goed personeel is een essentiële voorwaarde voor succes. Met de juiste mensen op de juiste plek kun jij als ondernemer je gewenste doelen behalen. Maar hoe verleid je getalenteerde professionals om over te stappen naar jouw organisatie? En hoe selecteer je de juiste kandidaat voor de functie? Cirrus maakt de beste match mogelijk door slim te werven, razendsnel te matchen en een hoge conversie te realiseren.

Bij Cirrus begrijpen we dat tijd kostbaar is en dat jouw bedrijf specifieke competenties en vaardigheden vereist. Daarom bieden we een gedreven mentaliteit en ondernemerschap, en zien we elke opdracht als een uitdaging. Samenwerking moet immers rendement opleveren. Met een persoonlijke benadering en slim maatwerk voor onze klanten onderscheiden we ons van anderen.

Cirrus beschikt over een omvangrijk en actueel kandidatenbestand. We durven ons te committeren aan jouw doelstellingen en leveren aantoonbare goede KPI-prestaties. Dankzij moderne online assessmenttechnieken en maatwerkoplossingen kunnen we de beste match realiseren tegen een aantrekkelijke prijs. Ons grondige werving- en selectieproces resulteert in kwalitatieve voorsteldocument.

Cirrus is specialist op het gebied van: