ONVZ

ONVZ

Zelf kunnen kiezen waar je je wilt laten behandelen en tegelijkertijd vakkundig en persoonlijk worden geadviseerd door een betrokken ONVZ medewerker als je voor een zorgmoment staat? Verzekerden van ONVZ weten hoeveel dat betekent. Zij maken gebruik van de meest uitgebreide ziektekostenverzekeringen en hoogwaardige dienstverlening van ONVZ. 

De mensen van ONVZ maken het verschil
Die onderscheidende dienstverlening aan onze verzekerden komt tot stand door onze mensen. Zij stellen onze verzekerden centraal en zijn zeer betrokken bij ONVZ. Zij nemen verantwoordelijkheid voor de klantvraag en zijn voortdurend op zoek naar verbetering van de dienstverlening aan onze klanten. Wij zijn ons er zeer van bewust dat het onze mensen zijn die het verschil maken. Daarom koesteren wij hun talenten en zorgen wij ervoor dat zij zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn hierin leidend en verbindend. Werken bij ONVZ betekent voortdurend streven naar excellence, betekent samenwerken, maar is vooral heel leuk.

Bron: www.onvz.nl

Deel dit bedrijf
Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2021 Inloggen Disclaimer Sitemap Nieuws OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie