Bekijk ons Anti-discriminatie beleid

Over Cirrus

De kracht van Cirrus

Cirrus is hét wervingsbedrijf voor de jonge, fitte generatie die op zoek is naar de perfecte match in hun carrière. Wij begrijpen dat jullie unieke talenten hebben en staan te popelen om die te benutten!

Ons aanbod

Cirrus is van origine gespecialiseerd in de bemiddeling van contact center professionals. Onze expertise is gaandeweg uitgebreid naar diverse sectoren:

  • Klantcontact
  • Transport & Logistiek
  • IT
  • Finance & Administratie
  • Laboratorium & Medical

Hoger plaatsingspercentage

Dankzij onze zorgvuldige werving- en selectieprocedure slagen we erin om voor jou de best passende functie te vinden, wat resulteert in een hoog plaatsingspercentage.

Aandacht voor jou

Bij Cirrus staan onze flexwerkers centraal. We zorgen voor persoonlijke aandacht en bouwen samen met jou aan een waardevolle arbeidsrelatie. Hierdoor voel je je betrokken, tevreden en neemt het verloop- en verzuimpercentage af.

Flexibiliteit

Onze uitzend- of detacheringsformule biedt jou als werkzoekende én onze opdrachtgevers de flexibiliteit om in te spelen op veranderende omstandigheden. Zo zorgen we voor een efficiënte inzet van jouw talenten.

Gegarandeerd resultaat

We maken duidelijke prestatieafspraken met onze opdrachtgevers om zo heldere doelen te stellen. Dit zorgt voor zichtbare resultaten op het gebied van werving & selectie, verzuim & verloop en de operationele prestaties van onze flexkrachten.

Laat Cirrus jouw carrière naar een hoger niveau tillen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Cirrus werkt samen met je favoriete bedrijven.

Klantcontact

Ben jij op zoek naar een klantenservice baan? Vind hier uitdagende klantcontact vacatures!

IT & Support

Maak het verschil, ga aan de slag binnen ons uitdagende netwerk. Verdiep je kennis, breid je skills uit en kom verder.

Transport & Logistiek

Wil je werken in de wereld van transport en logistiek? Er zijn vele vacatures te vinden, van luchtvrachtexpediteur tot douanespecialist.