1624 nieuwe positieve tests, gemiddelde daling

Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 1624 nieuwe positieve tests gemeld. Dat zijn er 10 meer dan gisteren.

Gemiddeld daalt het aantal positieve coronatests juist: in de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 1668 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 17 procent minder dan de zeven dagen daarvoor.

In de ziekenhuizen nam de bezetting toe. Er liggen nu 473 mensen met corona in het ziekenhuis (gisteren: 470), van wie 169 op de IC (gisteren: 173), meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS).

Bij het RIVM werd één overleden covid-patiënt gemeld. De afgelopen zeven dagen registreerde het RIVM gemiddeld vijf doden per dag, tegen zes doden per dag een week eerder. In het weekend worden minder sterfgevallen doorgegeven aan het RIVM. Daardoor zijn op zondag en maandag deze cijfers vrijwel altijd lager dan in de rest van de week.

Bron

CV mailen?

Stuur jouw meest actuele CV naar info@cirrus.nl.

LinkedIn
Cirrus Professionals Website - LinkedIn pagina van Cirrus Staffing Services voor professionals in de contact center branche

Cirrus Professionals Network

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2021 Inloggen Disclaimer Sitemap Nieuws OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie