Bekijk ons Anti-discriminatie beleid

Specialist in call center medewerkers

Voor werkgevers

Visie van Cirrus

Goede dienstverlening via de telefoon en internet is van groot belang, voor elke organisatie. Het merendeel van de directe contacten met klanten en publiek wordt inmiddels via deze interactieve media afgewikkeld.

Om het in omvang groeiende contactverkeer in goede banen te leiden, implementeren steeds meer organisaties contact center faciliteiten. Kostentechnisch zijn deze faciliteiten tegenwoordig ook voor middelgrote en kleinere organisaties aantrekkelijk.

Hoewel de automatische afhandeling van klantcontact via spraaktechnologie en web selfservice terrein wint, blijft er altijd een grote behoefte bestaan aan menselijk contact. In contact centers speelt de mens dan ook een voorname rol en is de technologie vooral een ondersteunend hulpmiddel.

Contact center werk is specialistisch. Werken in een contact center is dan ook lang niet voor iedereen weggelegd. Het vak vereist niet alleen goede communicatieve vaardigheden, maar ook een reeks van andere competenties die nodig zijn om op elk moment goed te kunnen presteren.

En dat is nodig, want klanten en publiek koesteren telkens hogere verwachtingen als het gaat om de prestaties van contact centers. Men rekent niet alleen op goede bereikbaarheid, maar ook op een behandeling die klantvriendelijk is, betrouwbaar én resultaatgericht.

Kennis is kunde

Er zijn diverse redenen om ons in te schakelen...

Dienstverlening

Klantcontact

Op zoek naar de leukste banen binnen de klantcontact branche? Bekijk hier waarom Cirrus de specialist is op het gebied van klantencontact.

Transport & Logistiek

Een uitdagende baan in de Transport & Logistieke sector? Cirrus zorgt voor een ruim aanbod aan vacatures van grote werkgevers.

IT & Support

Of je nu een doorgewinterde programmeur bent of net begint in de wereld van IT & Support, wij hebben de perfecte functie voor jou.