Bekijk ons Anti-discriminatie beleid

Specialist in call center medewerkers

Voor werkgevers

Visie van Cirrus

Onze visie is gericht op het creëren van een werkomgeving waarin de gezondheid en welzijn van onze medewerkers centraal staan, waar eerlijke beloning de norm is, en waar gelijke behandeling en financiële stabiliteit worden gewaarborgd. Samen werken we aan een toekomst waarin onze medewerkers kunnen floreren en bijdragen aan een rechtvaardige en welvarende samenleving.

Fitheid en Welzijn
We hechten veel waarde aan de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers. We streven ernaar om faciliteiten en programma’s aan te bieden die de fitheid en het welzijn bevorderen, zoals toegang tot sportfaciliteiten, gezondheidsadvies en stressmanagementondersteuning. Een gezonde medewerker is een productieve medewerker.

Eerlijke Beloning
Wij verplichten ons tot het bieden van een eerlijke beloning voor het werk dat onze medewerkers verrichten. Dit omvat concurrerende salarissen, duidelijke beloningsstructuren, prestatiegerelateerde bonussen en kansen voor loopbaangroei. We verbinden ons tot het minimaliseren van loonongelijkheid en het bevorderen van gelijke kansen.

Gelijke Behandeling
Cirrus is gebouwd op een cultuur van gelijke behandeling en respect. We streven naar een omgeving waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, ras, leeftijd, religie of seksuele oriëntatie, dezelfde rechten en kansen heeft. Diversiteit en inclusie zijn de hoekstenen van onze organisatie.

Financiële Gezondheid
We begrijpen dat financiële stabiliteit een belangrijk aspect is van het welzijn van onze medewerkers. Daarom ondersteunen we financiële educatie, bieden we gunstige arbeidsvoorwaarden en moedigen we spaar- en investeringsinitiatieven aan om te helpen bij het opbouwen van een solide financiële toekomst.

Duurzaamheid en Maatschappelijke betrokkenheid
Cirrus heeft een verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving en het milieu. We streven naar duurzame bedrijfspraktijken, minimaliseren ons milieu-impact en ondersteunen lokale gemeenschappen via maatschappelijke initiatieven.

Klimaatneutraal ondernemen
Wij vinden het logisch dat wij ruime aandacht hebben voor hoe om te gaan met het milieu en onze impact op onze leefomgeving. Het is voor ons geen vraag of we dit op een zo duurzaam mogelijke manier willen doen, maar hoe we het voor elkaar krijgen in een tempo dat verantwoord, reëel en  realiseerbaar is. Wij hebben ons ten doel gesteld om in 2030 klimaatneutraal te werken. Om dit te bereiken zetten we in op het verlagen van de CO2-uitstoot van onze kantoorpanden, wagenpark en inkoop.

Kennis is kunde

Er zijn diverse redenen om ons in te schakelen…


Neem contact op met Cirrus

Focusgebieden

Klantcontact

Op zoek naar de leukste banen binnen de klantcontact branche? Bekijk hier waarom Cirrus de specialist is op het gebied van klantencontact.


Meer informatie

Transport & Logistiek

Een uitdagende baan in de Transport & Logistieke sector? Cirrus zorgt voor een ruim aanbod aan vacatures van grote werkgevers.


Meer informatie

IT & Support

Of je nu een doorgewinterde programmeur bent of net begint in de wereld van IT & Support, wij hebben de perfecte functie voor jou.


Meer informatie