Bekijk ons Anti-discriminatie beleid

Jouw weg naar succes

Werkwijze bij Cirrus

Stap 1: Online solliciteren en registreren

Bij Cirrus maken we het sollicitatieproces eenvoudig en efficiënt. Door online te solliciteren, kom je direct in ons systeem terecht en kunnen wij je sneller van dienst zijn. Na je online registratie ontvang je van ons een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord. Hiermee kun je voortaan inloggen en je persoonlijke gegevens bijwerken.

Stap 2: Contact met jou

Bij Cirrus hechten we waarde aan persoonlijk contact. Kort na jouw sollicitatie nemen we per e-mail of telefonisch contact met je op. Dit kan zijn om aanvullende gegevens van je te vragen, zoals beschikbaarheid, gewenste uren, salarisindicatie en motivatie voor de functie. Daarnaast kunnen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of je informeren dat de functie niet passend genoeg is.

Stap 3: Persoonlijk contact en kennismakingsgesprek

Bij Cirrus geloven we in de kracht van persoonlijk contact. In de meeste gevallen vindt pas bemiddeling plaats nadat je eerst een persoonlijk gesprek hebt gehad met een recruiter van Cirrus. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen we samen met jou beoordelen of je geschikt bent voor de vacature en zullen we je voorstellen aan onze opdrachtgever. In sommige gevallen kan het zijn dat onze opdrachtgevers toetsen afnemen om je kennis en vaardigheden voor de functie te beoordelen.

Stap 4: Introductie bij opdrachtgever

Op basis van een positief gesprek bij Cirrus kun je worden voorgesteld bij een van onze opdrachtgevers. De manier waarop het sollicitatietraject bij de opdrachtgever verloopt, kan verschillen per klant. Het kan zijn dat je een één-op-één sollicitatiegesprek voert met iemand. In veel gevallen word je ook gevraagd om deel te nemen aan een groepsassessment.

Stap 5: Aanvang dienstverband

In de meeste gevallen start je via Cirrus met je dienstverband. Na verloop van tijd bestaat de kans dat je bij onze opdrachtgever in dienst kunt treden. Dit is altijd afhankelijk van jouw motivatie, inzet en soms ook van de mogelijkheden die de klant heeft om je een contract voor bepaalde tijd aan te bieden.

Bij Cirrus begeleiden we je stap voor stap op jouw weg naar succes. We streven ernaar om een goede match te maken tussen jou en onze opdrachtgevers, en om jouw loopbaanambities waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Op zoek naar vacatures voor uitdagende functies?


Bekijk alle vacatures