Westland Utrecht Bank

Westland Utrecht Bank

Werken bij WestlandUtrecht Bank
WestlandUtrecht Bank is een ondernemende bank. Dat betekent dat we hechten aan goede financiële resultaten, maar ook investeren in voortdurende vernieuwing. We zijn overzichtelijk van omvang, met een platte en daardoor flexibele organisatie en korte lijnen naar onze klanten en zakelijke partners. Transparantie is een kenmerk van al ons handelen: van onze bedrijfsvoering, producten, diensten en communicatie.

Ons ondernemende karakter danken wij aan onze ondernemende mensen. Zij onderscheiden zich door hun grote deskundigheid en inlevingsvermogen; en door hun oplossings- en servicegerichtheid. Zo benaderen zij klanten en zakelijke partners, maar ook elkaar. Als werkgever stimuleert WestlandUtrecht Bank deze eigenschappen. Medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming.

Onze organisatie, waarden en mensen maken het ons mogelijk een zeer hoog kwaliteitsniveau vast te houden – of het nu gaat om onze producten of dienstverlening. Op die manier kunnen we bereiken wat we onszelf ten doel gesteld hebben: een vaste positie verwerven als middelgrote Nederlandse bank, met een vertrouwenwekkende bedrijfsvoering, een duurzaam gezonde winstgevendheid en veelbelovende groeiperspectieven.Een ‘nieuwe’ bank
WestlandUtrecht Bank is een ‘nieuwe’ bank. Onze geschiedenis gaat echter terug tot het eind van de negentiende eeuw. Een ondernemende tijd, waarin Nederland het toneel was van grote bedrijvigheid. Hét moment voor de oprichting van banken die deze activiteiten konden financieren. Uit twee van die banken kwam uiteindelijk WestlandUtrecht voort, sinds 1985 onderdeel van de huidige ING Groep.

Producten voor de grotere belangen
WestlandUtrecht Bank is geen gewone bank. We beperken ons tot een aantal gespecialiseerde en toch begrijpelijke producten. Financiële producten voor de grotere belangen: hypotheken en effecten, aan hypotheken verbonden verzekeringen, vastgoedfinanciering en sparen. Waar maatwerk en advies belangrijk zijn, bieden we die producten aan via een netwerk van adviseurs waarmee we van oudsher een sterke relatie hebben. Onze hypotheken zijn exclusief verkrijgbaar via intermediairs en financieel adviseurs. Als eenvoud en snelheid voorop staan, zoals bij sparen, werken we ook online.

Particulieren en zelfstandig ondernemers
Met onze producten richten we ons op particulieren én zelfstandig ondernemers. Iedere dag weer bewijzen we dat we als financiële partner hun vertrouwen verdienen. We zijn overzichtelijk van omvang, toegankelijk, met korte lijnen. Onze dienstverlening is daardoor persoonlijk en maakt het de klant werkelijk gemakkelijker.

Frisse wind
WestlandUtrecht Bank wil een frisse wind door bankenland laten waaien. We willen een inspirerende bank zijn voor een positief Nederland, voor onafhankelijke denkers en doeners die durven dromen. Een ondernemende bank voor actieve Nederlanders die zich herkennen in onze mentaliteit.

Bron: website van WestlandUtrecht Bank

Deel dit bedrijf
CV mailen?

Stuur jouw meest actuele CV naar info@cirrus.nl.

LinkedIn
Cirrus Professionals Website - LinkedIn pagina van Cirrus Staffing Services voor professionals in de contact center branche

Cirrus Professionals Network

Cirrus Staffing Services B.V. Copyright: Cirrus 2023 Inloggen Disclaimer Sitemap OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie